Veckan som gått

Veckan som gått har varit fylld av snor, hosta, diarréer och annat smått och gott... Det har varit vi vuxna som varit helt däckade av en kort men intensiv förkylning. Djuren har stått för magproblemen. Alfons har mest varit hemma och det är ju inte alltid så himla kul. Det är ju roligare att vara på jobbet och busa med kärestan Selma!
I torsdags var jag tillbaka till Bagarmossen med katten Loke för att ta bort dränet och det gick bra. Nu läker såret fint och vi kan låta Alfons och Loke vara i samma rum, vilket underlättar enormt. Loke har däremot blivit så dålig i magen av penicillinet och det är ju lagom najs att ta reda på i kattlådan. Han får dietmat och något som ska vara lite stoppande för magen. Det funkar så där... Någon gillade i alla fall dietmaten för kulorna var puts väck rätt som det var... Dregelspår avslöjade tjuven... Loke är lite annorlunda nu när han får gå runt med tratt. Häromdagen såg det ut så här i hallen... Och Alfons han finner sig som vanligt, utan knot!
Nästa helg ska vi gå en tvådagars grundkurs i Blodspår genom Dogma. Ska bli jättekul! Har beställt en en fin Hurttasele från Hundteknik så att han kan jobba utan att jag stör honom för mycket. Fick väldigt bra service där för jag var lite osäker på vilken storlek jag skulle beställa. Vill ju inte att han växer ur den på en gång och det kan vara svårt att beställa sånt här på nätet... Men som sagt, med väldigt bra service ordnar sånt sig. Passade också på att beställa ett nytt vintertäcke från samma ställe. Provade på skoj hans gamla täcke på honom för att se vilken storlek han skulle ha nu... Moahahaha! Det fattades 2 dm för att täcket skulle nå svansroten! Snyggo!
Så här satt täcket i vintras! Lilleplutten!
Har lagt ut det gamla täcket på Blocket så om det är någon som är intresserad så vet ni var det finns att köpa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0