Alfons blogg!

Godmodiga Alfons ställer gärna upp som tomte - i alla fall efter att ett gott märgben utlovats...Nu försöker jag mig på att blogga igen om vår nya familjemedlem Alfons, en cane corsovalp på 4 månader. Vi har känt varandra i snart en vecka och kärleken växer sig allt starkare och starkare för varje dag.

Julaftonen var en succé för Alfons – alla dessa snören, kartonger och papper att busa runt i. Hans egen julklapp, en gummikalkon som piper, var också en succé. Mötet med jultomten gick bra. Han brydde sig inte om att tomten hade en konstig mask för ansiktet. Nu sover han gott på soffan (ja, han får ligga i soffan) och drar stockar som får makens snarkning att blekna vid jämförelse.

Jag har hört att cane corson kan vara kräsen i maten men det gäller inte Alfons. Han äter inte maten – han glufsar i sig den på två röda! Det är alltid skönt att ha en hund som äter med god aptit. Ska försöka lägga upp lite bilder och skriva lite då och då om Alfons bravader. Kika gärna in på bloggen då och då och kommentera gärna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0