Vill ni veta en hemlis?

Vet ni vad jag och Alfons inte ska göra den 20 augusti? Vi ska inte åka till Norrköping och ställa ut sig lite. Schhhhh... Man ska tydligen inte berätta att man ska ställa ut sin hund så därför gör jag inte det. Man vill ju göra rätt liksom... Ses vi där? Berätta inte det i kommentarerna nedan.

En olycka kommer aldrig ensam...

Alfons har aldrig kissat inne, inte heller bajsat inne. Nån gång ska väl vara den första. Men måste det ske när jag har helt nyskurade golv? Vi pratar inte handskurade utan skurade med en skurmaskin så varenda j-vla por i brädan stod väl vidöppen och bara väntade på nåt "gott" att suga i sig. Okej, jag hade överlevt om det handlat om mat, ja t o m rödvin men varför måste det bli hundbajs som gick ner i golvet? Jag har skurat och gnott men kvar är en massa mörka fläckar... Som tur är ska det ändå läggas in ett nytt köksgolv. Men ändå. Vi var borta ett par timmar på kvällen och när vi kommer hem så ligger det lösa högar överallt. Jag tyckte så synd om Alfons för han hade nog lidit alla helvetes kval innan han gav upp och satte sig inomhus. Såg t o m lite vit färg på tröskeln till ytterdörren så nog har han försökt ta sig ut. Stackare. Inte nog med det. Viggo hade av någon anledning som bara Lagottoägare känner till tuggat i sig grillkol som hade ramlat ner i askfatet under grillen. Den kolen kom ut i båda ändarna medan hans lillhusse konfirmerades. Viggo ville väl inte vara sämre han! Detta skedde i den nya våningssängen med ny madrass där det var bäddat med nya VITA linnesängkläder! Ni må tro att jag var nöjd med det faktum att jag samtidigt med madrassen inhandlade ett stycke madrasskydd! Det gick även igenom det men det var hanterbara mängder som gick att tvätta bort från själva skumgummit. Vete fanken varför detta händer just samtidigt med att vi fixar konfirmationsfest för systersonen... Avslutar detta skitinlägg med en skitfin bild på Alfons som Barbro på Hundudden tagit.

Hundliv vid Prästmaren

Igår kväll var vi bjudna till kollegans sommarställe och det bästa av allt var att det förutom Selma även skulle komma tre hundar till! Lilla taxflickan Tindra, 10 veckor, Vorstehflickan Freja, 3,5 år och lapphunden Alice, 19 veckor. Sån ös - från början till slut! Så kul Alfons hade med alla hundflickorna - han var i sjunde himlen!
Klippväggen bakom - den hoppade Alfons uppför till vår förvåning. Först såg han ut som att hade sugfötter - han satt med alla fyra mot klippan men sen segade han sig upp. Skam den som ger sig, han måste ju följa efter brudarna. Bäst gillande Alfons att gosa med lilla taxflickan Tindra. Han buffade på henne så att hon nästan föll ur knät på matte Lisa.
Ska farbror Alfons berätta en hemlis för dig?
Matte, en sån här vill jag ha i födelsedagspresent! En alldeles egen taxflicka!
Freja spanar efter sjögräs, eller vad som helst som går att apportera!
Får han göra så här med mig, matte?
Alfons har fått tag i Selmas älsklingsleksak, Pipo!
Alfons gick segrande ur striden och sprang som en stolt sprätt över klipporna med Pipo i munnen.
Efter lång kväll med busiga hundar är det rätt skönt att få vila i husses jacka.

RSS 2.0