Liten blir stor!

Alfons har länge varit för tunn runt halsen för att ha min förra hund Allis halsband. Nu höll jag knappt att få av honom hans gamla så då var det dags att prova! Jodå, nu har liten blivit stor och halsbandet passar! Jag använder bara halsband och koppel från Sadelmakarna i Vallentuna (www.sadelmakarna.com) för att de är så fint sydda och alltid gjorda i så fint läder. Hoppas att de säljer sina grejer på hundutställningen i helgen eftersom den går av stapeln på deras hemmaplan. Missa inte i så fall!


Citydog

I tisdags fyllde jag år så jag och kollegan beviljade varandra ledigt och tog båten över till Djurgården med hundarna. Alfons tyckte att färjan var lite läskig först, särskilt när vi åkte under Danviksbron. Det dundrade och slog i den när bilarna åkte över skarvarna men han lugnade sig snabbt när vi kom ut på andra sidan. Väl på Djurgården gick vi längs med vattnet bort till Waldemarsudde och gick sen förbi en jättestor hundrastgård. Där satt ett gäng pensionärer med sina små tussar till hundar. När jag släppte Alfons blev han först lite brydd över de där små råttorna men hittade sen en snygg Berner Sennenflicka som var lite mer i hans storlek. Vi avslutade utflykten med en härlig lunch under de blommande äppelträden i Rosendals Trädgård innan vi återvände hemåt.


Tjejparty

Idag har lillmatte pyjamasparty. Bara tjejer! Vilken lycka för Alfons. Han ville prompt vara med och gick inte att lura med sig.


Flickor på rummet

Häromdagen fick Alfons tjejbesök på jobbet. Inte vilken tjej som helst utan älsklingstaxen Tindra. Alfons blir helt galen och vill bara mäjka löööööv med henne hela tiden. Varför har hon så korta ben, matte?
Här får ni två filmer att njuta av...

En härlig promenad!

Idag gick vi i de tomma fårhagarna vid Tavastboda Gård. Tack Stefan Persson (H&M) för att du röjt och gjort så fint för oss!


Våren är här!

Nu slår snart Magnoliaknopparna ut! Alltid lika fascinerande... Alfons delar inte mitt intresse för överdelen på trädet. Han gillar mest stammar...


RSS 2.0