Fotodags!

På lördag ska jag och Alfons besöka fotografen Daniel Roos! Ska bli jättespännande och se vad han tänker ta för bild på min svarta älskling. Tror att nån måste duscha innan så att det svarta blir glänsande. 

Badkrukan Alfons

I helgen åkte vi upp till Dalarna och vårt ställe utanför Falun. Det var rätt så skapligt väder och Alfons ville busa med vattenleksaken. Men han tokvägrade när det gällde att hoppa i spat! Han gnällde och gnällde när han såg leksaken guppandes i vattnet så till slut puttade jag i honom. Så var den saken löst! Han vill dock inte simma. Vi löser det nog också...


Ledsamma nyheter

I veckan som gick fick vi beskedet att Alfons uppfödare Anne-Lee gått bort. Det är så ledsamt och alldeles för tidigt. Hon avled i samma sjukdom som min egen mamma och ungefär lika ung. Jag tror jag kan förstå vad hennes familj och särskilt hennes barn både gått och går igenom just nu. Det är så fruktansvärt orättvist! Jag vet att Anne-Lee alltid följde vad som hände med Alfons här på bloggen och det har alltid känts så tryggt att ha henne som uppfödare. Hon lämnar efter sig många fantastiska hundar och genom dem lever hon kvar i allas våra hjärtan. Vila i frid Anne-Lee och håll ett öga på oss här nere på jorden! Vi ses igen!

RSS 2.0