Utrensning

I två dagar har vi rensat vårt förråd på saker vi inte använt på ett tag och inte heller kommer att använda igen. Herregud vad man samlar på sig saker! Vi hann knappt lägga ut annonserna på Blocket igår kväll förrän folk mailade och sms:ade. I morse kom ett ungt par och köpte vår bäddsoffa och under dagen har vi sålt en bäddmadrass, en matta och en gunghäst. Det här var ju jätteintressant för Alfons. Han fick stifta bekantskap med grejer som han aldrig sett förut.
Annars är han mest nöjd med att ligga på gräsmattan och mysa med sin snuttefilt som han fick med sig från mamma Gali. Det är inte mycket kvar av den trasan kan jag lova...
Alfons har också en annan favorit och det är helt söndertuggad fotboll. Det blir ju så mycket lättare att få in den i munnen om den är tömd på all luft liksom... Inte mycket kvar av den heller... Han kommer gärna in med den i köket för att vi ska kasta ut den på gräsmattan. Den är verkligen en "superfräsch" leksak!
I förrgår tog vi en lång härlig skogspromenad med grannflickan Sassa. Hon var ju vår Allis allra bästa vän och har nu blivit en 9 år gammal Ridgebackflicka. Hon är väldigt fräsch för sin ålder och springer gärna omkring och busar. Det är så roligt att se hur Alfons med vördnad närmar sig henne. Han skulle liksom aldrig få för sig att bete sig så där ohyfsat som han gjorde mot Viggo. Hon bestämmer takten helt och hållet och han anpassar sig. Ingen diskussion. Sassa ska kanske bo hos oss nästa vecka - det kommer Alfons gilla! I morgon ska vi besöka Eva, en av Alfons beundrare. Det är faktiskt Eva som först sa att Alfons är en Velourpojke! Tänk så rätt hon hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0