Djupdykning

Nu är det bra glest mellan inläggen... All träning har lagts på is för tillfället och jag tror att det gör oss båda gott. Körde dock ett kort pass idag med Alfons och han var verkligen med på noterna. Som om han längtat lite! Han har fått vara hemma hela veckan med tjejerna som jobbar lite omlott med varandra. Skönt att han kan vara hemma och skrota som omväxling. Idag gick vi en långpromenad i skogen som avslutades med ett litet dopp, ja förresten, inte ett så litet dopp... Alfons gick lite för långt ut i vattnet och rätt som det var så försvann botten under tassarna på honom. Jag tänkte först att "nu börjar han nog simma" men han bara försvann! Blubb, blubb sa det och sen var hela hunden borta. Jag var precis på väg att hoppa i efter honom när han dök upp igen. Lite förvånad blev han nog allt... Vi får se om han blev avskräckt nästa gång vi går förbi badplatsen. Nu är det bara en jobbvecka kvar och sen blir det långledigt. Ska bli så skönt att kunna ägna Alfons lite mer tid igen. Läste förresten på Facebook att det gått bra för Alfons syster Tiziana på World Dog Show i Danmark. Skoj! Vi kanske satsar utställningen på Sofiero i höst och hoppas att Alfons rätat ut sig till dess ;-)

Kommentarer
Postat av: Åsa Nilsonne

Så dramatiskt! Så oväntat att hunden bara försvinner - särskilt en stor hund som Alfons (min bror gjorde samma sak på en ponny när han var liten - vi var ute på ett ställe där vi inte hade ridit tidigare och han skulle galoppera genom det han trodde var en översvämmad äng. Vattnet stänkte och han hade kul men plötsligt var både han och ponnyn borta - det var en djup liten sjö som hade svämmat över) ...

2010-06-28 @ 15:14:16
URL: http://valpenborderline.blogspot.com
Postat av: Malena

Det där hände oss också ihelgen, trodde de bara var ivar som gjorde så..men nu har jag fått höra att man kan träna upp simningen genom att stå i vattnet och hålla hunden under magen. Men visst var det läskigt när han försvann under ytan? Mitt hjärta stannade en sekund..

2010-06-29 @ 21:06:20
URL: http://ivarsmatte.blogspot.com
Postat av: Åsa Nilsonne

Nu vill vi ha fler rapporter om vad Alfons har för sig!

2010-07-05 @ 14:44:24
URL: http://valpenborderline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0