Invigning

Idag på eftermiddagen begav vi oss till Hundudden på Djurgården för att vara med på invigning av Hunduddens träningscenter. Det är en sån fantastisk miljö och så vackra byggnader!
Coolaste dörrstoppen nånsin! Måste ha! Alfons gick fram och nosade den i rumpan...
Vi tittade också på Tullen som visade hur hunden sökte rätt på narkotika i en bil - under motorhuven!
Där finns också ett urmysigt fik - där alla fyrbenta också är välkomna! Brasan sprakade välkomnande och de har så gott fikabröd! Själv slog jag till på en grillad macka med salami och taleggio.
Lillmatte Karla slog till på en kärleksmums och hallonläsk.
Medan jag handlade fikat pratade Karla hund med grannen vid bordet intill som givetvis undrade vad hon hade för slags hund i snöret...
Alfons är så himla cool i miljöer med mycket människor och hundar. Han lägger sig ner och snarkar in rätt så snart. Bra miljöträning så det förslår!

Kommentarer
Postat av: Åsa Nilsonne

Ja visst är det fint! Vad ska man säga - gå dit!

Vi bodde tidigare i närheten, då gick jag ofta förbi med min gamla hund som var med Alfonslik, vilket behövdes för husen stod tomma och igenspikade men uppbrutna. Där bodde folk som försvann när polisen kom förbi...

Så roligt att se dem i upprustat skick, och så oerhört välkommet med ett hundcenter som är lätt (nåja, ganska lätt) att ta sig till!

2010-09-19 @ 08:07:11
URL: http://valpenborderline.blogspot.com
Postat av: Gudrun svarar Åsa

Måste vara roligt att se förändringen! Förbluffande att så vackra byggnader har kunnat stå övergivna så länge - på Djurgården! Finns ju fler övergivna hus dessutom! Precis som du säger - inte nästgårds precis men för mig blir det ett utflyktsmål när lappsjukan sätter in och man har "tröttnat" på storskogen ute på Värmdö... Tänker mig att det är en superavslutning på en Djurgårdspromenad en gnistrande kall vinterdag!

2010-09-19 @ 09:37:39
URL: http://velourpojkenalfons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0