Liten blir stor!

Här har vi varit upptagna med studentfirande så bloggandet har fått vila. Syster med Viggo kom upp igen och det gick fortsatt bra med pojkarna. Viggos utbrott på Alfons kommer alltmer sällan och vi låter honom hållas. När han säger till Alfons på skarpen så finns det oftast anledning till det ;-). En annan sak som jag noterat är att Alfons helt plötsligt börjat lyfta på benet när han kissar. Det är väl det plötsliga inslaget av testosteron som triggar honom att faktiskt bli en stor pojke. Här finns ju annars bara husse och en kastrerad hankatt... På studentmottagningen kom även Selma och det var så roligt att se hur pojkarna svärmade för henne.
Hon satt tålmodigt och blev slickad på, nosad på, buffad på. Men hon är en tuff tjej som då och då fick nog och satte båda pojkarna på plats.
Oj, så Viggo trånade... Han gläfste med sitt ljusaste skall, så där som han tydligen bara gör när han jagar katt eller kanin. Han blev så kär!
Det var Viggo som gick segrande ur striden om Selmas hjärta. Det var som om Alfons förstod att han inte var deras sort! Han lämnade dem ifred och de gick ensamma ut på ängen i solnedgången. Inte ett öga var torrt...
Här kommer en "smickrande" närbild på Alfons som lillmatte tog på honom...
Selma har även andra intressen -  inte bara snygga italienska pojkar... En liten kanin kan också liva upp tillvaron...
Vaddå? Jag? Jaga kaniner? Jag bara tittar lite på dem... he, he, he...
Våra kaniner har nog ett toppenliv! De har fått tillstånd av markägaren att gräva sig ett "litet" hål i marken.
Där möbleras det för fullt! Lulu Carter skulle bli grön av avund!
Molly samlar på sig allt hon kan hitta och slinker sedan ner i hålan. Undrar om man blir bjuden på inflyttningsfesten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0