Seriöst håravfall!

Lever just nu med en hund som fäller hår som jag vet inte vad. Man dammsuger och på väg tillbaka till städskrubben med dammsugaren vadar man återigen i hundhår. HUR kan så mycket hår ramla av från en och samma hund? Funderar på att testa Regaine på honom. Kinkig med maten är han också. Senaste greppet är att dressa maten med en matsked VOV blöt hundmat på burk och det går rätt bra. Annars äter Alfons gärna upp katten Lokes mat. Loke ger igen med samma mynt. Snart har vi väl en katt som skäller och en hund som jamar...
Idag när vi gick i skogen sände jag upp honom på lite stenar och stubbar. Ibland tycker Alfons att stenen är lite för hög.
Stubbar går också bra.
I morgon börjar en ny arbetsvecka. Så här kan det se ut när vi gör oss redo för lunchpromenaden. Notera Alfons dregelsträng och pölarna på mattan... Det är kollegan som dragit ut godislådan för att ladda fickorna med godsaker till vovvarna och plask så rinner snålvattnet till. Alfons a k a Pavlovs hund.
Ni märker kanske att jag testar en ny design på bloggen. Vete fanken om den blev bättre...

Kommentarer
Postat av: Malena & Ivar

Vilken ljus design! Känns vårig!

Ivar fäller vinterpälsen just nu...känns onödigt å städa på sätt och vis för hur mkt man dammsuger märks det inte ändå. Vilken söt herre han är...vilka ögon!

2011-03-21 @ 19:37:55
URL: http://ivarsmatte.blogspot.com
Postat av: pats& Karin

Karin fäller så man blir orolig över en ev flint, men än så länge sitter det även hår på kroppen..det e bara att gilla läget och älska att snön e borta här och solen skiner ; )

2011-03-26 @ 14:14:09
Postat av: Mia

Så fin Alfons är.. en riktig liten goding.... eller stor goding.. en sådan där mun man bara vill pussa

2011-05-01 @ 00:28:22
URL: http://www.doguedebordeaux.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0