16 Cane Corsovovvar på ett och samma ställe!

De var dags för höstens rasträff idag! Hela 16 vovvar med hussar och mattar dök upp i Hellasgården utanför Nacka. Vi gick först en promenad för att värma upp hundarna inför stafetten som vi hade planerat!
Det var en imponerande syn och två tanter som mötte oss uttryckte sin beundran för våra snygga hundar!
Efter promenaden så var det dags för stafetten som jag och Bella ordnade. Vi tänkte ut ett par saker som kan vara svårt att göra när man har en Cane Corso i näven... En sak är till exempel att springa med en sked med en potatis på samtidigt som du i samma hand har en skuttande Corso...
Här är det Pia Hamberg med Strega som gör ett imponerande lopp!
Värre var det med Alfons fokus... Han skulle bara få tag i potatisen! Hela tiden!
Här en annan stilstudie... Man kan ju också flyga fram!
Nästa gren var att springa fram till en leksak och sedan få hunden att fånga lyra. Det var ju inte så där himla enkelt... Den grenen tog valparna hem lätt!
Sen var det dags för bowling. Hunden skulle på valfritt sätt välta 3 flaskor som var fyllda med vatten i botten. Alfons petade omkull sista flaskan med framtassen som om han inte gjort annat i sitt liv! Strike matte!
Sista grenen var att springa med en fotboll som hunden INTE fick ta. Det var ju så där lagom lätt... Här är det Scala som satsar på godiset in matte Sandies hand. Det var en smart teknik! Fast det ser ju ut som att hon ger sin hund en rak höger (vänster)... ;-)
Efter stafetten - som fick avgöras genom utslagstävling i lyror - fikade vi i skogskanten. Det var en himla trevlig dag och det som är så roligt är att vi blir fler och fler varje gång! Nu dröjer det nog till vårkanten innan det blir dags igen. Avslutar med en bild på hela gänget! Tack Pia Hamberg för alla fina bilder som jag fick låna av dig!

Kommentarer
Postat av: Åsa Nilsonne

Det här låter roligare än Rallylydnad - hitta på ett namn och marknadsför konceptet! Potatisen i skeden är ju genialiskt, och inte så lätt ens för oss med små hundar...

2011-11-21 @ 08:25:10
URL: http://valpenborderline.blogspot.com
Postat av: Gudrun svarar Åsa

Åsa, ALLT är roligare än Rallylydnad!

2011-11-21 @ 09:30:11
URL: http://velourpojkenalfons.blogg.se/
Postat av: Åsa Nilsonne

Är det så? Jag har fortfarande inte hunnit pröva...

2011-11-21 @ 14:28:32
URL: http://valpenborderline.blogspot.com
Postat av: Sandie

hamnar den där bilden i fel händer så blir Scala omhändertagen hahasuperkul träff !!

2011-11-21 @ 21:17:58
URL: http://www.ofcorso.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0